top of page

Wist je dit al over

MeerVoormekaar?

achtergrond.png
TV show.png

Waren we Sesamstraat, omdat we een bont gezelschap zijn, we problemen binnen één aflevering oplossen en omdat we soms ook wel eens ‘poehee...’ zeggen

Zijn we net Goede Tijden, Slechte tijden. We maken goede en minder goede tijden door in welzijnsland! Corona was een uitdaging (slechte tijd) voor ons werk, maar gaf ook veel kansen door digitaal werken en ontwikkelen.

Medewerkers willen stiekem zelf ook wel eens meedoen met activiteiten. Bekijk hieronder de top 3.

(vega)hamburgertje grillen tijdens de buurtBBQ

3

buurtbbq.png

Koffie drinken met Leonie

2

Koffie met Leonie 2.png

Scheuren met een van de scooters van de jongerenwerkers

1

Scooter.png

Waarom wij vinden dat iedereen dit werk zou moeten willen doen?

Het is leuk en inspirerend om in een maatschappelijke organisatie te werken waar de mens centraal staat.

Het mooiste aan dit werk is dat je eigen persoonlijkheid je werkinstrument is.

Dat we de inwoner weer in zichzelf kunnen laten geloven.

Het is betekenisvol werk dat we met z’n allen doen. In de coronatijd besef je dat meer dan normaal. Het is mooi om te zien hoe wij een positief verschil in iemands leven kunnen maken door ons in te zetten voor dingen die eigenlijk zo normaal zouden moeten zijn: naar elkaar omzien, mensen met elkaar in contact brengen en een klein steuntje in de rug geven.

Het vertrouwen, dankbaarheid en geluk dat je terugkrijgt van degene die je helpt met zijn probleem ook al stelt het soms niet veel voor, is het voor de hulpbehoevende toch een hele voldoening om doelen te halen.

Wat mijn werk de moeite waard maakt, is dat we kijken naar de kracht van iedere persoon en dat we mensen koppelen die de ander weer in hun kracht kan zetten. Zo wordt in mijn ogen de samenleving een beetje mooier.

Iedere keer als een van onze activiteiten een lach op iemands gezicht brengt weet ik dat ik het mooiste werk heb.

Fijn om open met mensen te praten. Iets kunnen betekenen voor mensen.  De moeite waard als mensen het gevoel hebben dat er aandacht voor ze is. Samen kijken wat beter kan.

leuker en makkelijker.png
bottom of page